Saturday, January 31, 2009

Jangan Tinggalkan Aku!!

Diam tak diam cuti dah nak habis..Argh..Ni yang tak best ni..Xleh la aku nak enjoy ni. Tak leh aku nak layan citer korea.Tak leh aku nak bangun lambat.Tak leh aku nak lepak2. Adoi2..
Apa yang aku buat time cuti Mid Sem selama seminggu ni. Jom singkap:
  1. Layan citer korea ( Hong Gil Dong ) - best giler citer ni.. A few episodes more to go. Baxia!!
  2. P melalak ( karaoke da ) kat Giant - 3 kali ( korang rasa buang duit tak? ) Apa nak jadi ni. Ntah la...aku rasa release kalau melalak..Semula jadi kot
  3. Shopping kat JJ - Confirm banyak kali ( walaupun window shopping )..Hahaha. Aku sempat beli limau mandarin sampai 2 kotak..Al maklum la aku kan sambut Chinese New Year gak..Kah3
  4. Update aku punya blog..Huhu..penat doh!! Nasib baik Wifi UTM ok time cuti. Mungkin sebab sume orang blah kot.. Apa lagi aku ambik peluang la.Hik3..Kalau tak macam kekura je nak update. penat update 2 blog kesayangan aku ni - Putera Arjuna:Jom Download Lagu and Bila Arjuna Berbicara Rerajinkan diri je.Tak dapat apa pon sebenarnya berblogging ni..Tapi dapat kepuasan.Enjoy!!
  5. Sempat jugak la aku p library (psz kesayangan) Bukan p belajar!! (jgn slah anggap ok)..P pinjam buku je..Buku Economy Engineering..Adoi..mati aku..Exam dah dekat ( 5 hb Feb kan?)
  6. Aku rasa aku x pegang pon pen time cuti ni. Memang cuti secutinya la..Siot ko Deen!!

Tetiba je aku rasa malas nak p kuliah hari Isnin ni..

Pesanan Putera
Jangan Tinggal Daku. Aku sayang kamu!!

17 Panahan Arjuna:

d_ya said...

wahh..besh sakan dok utm eh..
oit..len x p karo ajak ah ak..=p

Putera Arjuna said...

To d_ya:
orait..lain kali aku ajak ko..
ko belanja aku karokz k..
hahaha..

adriana said...

nak ikot g mengkarok gak...
heeee...
wah...seronok erk ko cuti nih..
limau mane?limau?
ape2pon...gewd luck test eco!!!!

Putera Arjuna said...

To adriana:
boleh je kalau nak ikut..
aku p ngn is je
bertanding vocal sapa lg hebet?
hahahha
confirm aku yg kalah..kih3
limau?
dua2 kotak aku dah hbiskan
tunggu next chinese new year ok

d_ya said...

oke.ak bnje 1 lagu jek.=p

Anike MK said...

Waaa...
Aku pon xstudy cuti ni...
Syok lepak2.haha!!!

jgn lupa lab reaction ye...

Putera Arjuna said...

To d_ya:
1 lagu pon 1 lagu la
yg penting dapat karok
hahahah

Putera Arjuna said...

To Anike MK:
ko ingat tak apa plan kita b4 cuti?
ingat tak?
sory coz tak dapat laksanakannya
hahahah

Muzam said...

aku cukup benci setiap hari isnin...
anak-anak setujuuu...?

rd said...

tahniah..anda telah menang pertandingan karaoke kebangsaan..sila bayar RM10000 untuk 'claim' hadiah anda.Hadiah anda adalah sebuah jam tangan yang dibeli dipasar malam sebelah rumah penganjur pertandingan..Cepat,sebelum terlambat..Selagi stok masih ada..

Putera Arjuna said...

To rd:
hei pemilik yotsuba..
ko nak kena nih
nah ambik penumbuk sebijik!!!
push!!!!!!!!

ami said...

kakarokk...aku xpna karoke..hihi~~

Putera Arjuna said...

To ami:
hmm..kesiannya ko..
meh sini aku ajak ko p karokz
hehehehe.

bubbye said...

aku setuju dgn muzam!!!ari isnin menyebabkan aku meroyan~~~~

Bunga Binti Nordin said...

wa cuti mid sem tk blk pon..
lagi sadis wooo

Putera Arjuna said...

To Bunga Binti Nordin:
Tau takpe..sedih menusuk jiwa kalbu teringat kampung halaman tempah tumpah darahku!!
hehehee

Putera Arjuna said...

To bubbye:
Ko memang selalu meroyan!!!
tak kira hari apa2 pon
ko ngn kroll sma je..kuat meroyan
hahahha

Post a Comment

Panah la aku dengan kata-kata mu yang berbisa!!

 

BILA ARJUNA BERBICARA © 2008. Design By: SkinCorner