Wednesday, January 28, 2009

TAGGED dari KROLL

Adoi...penat ni nak jawab tagged yang KROLL beri kat aku..Dah la banayk die tagged!!16 siot..letik pikir ni..Akhirnya siap jugak.Hahaha..Jom singkap

16 perkara tentang aku yg mungkin korang tau atau tak tau atau buat2 tak tau!! ( Banyaknyer KROLL)

1) Aku anak ke 6 dari 7 adik beradik (korang tahu ke?).Aku ada lima orang kakak. Tak pernah merasa nikmatnya mempunyai seorang abang. Nasib baik la aku ada ramai abang ipar. Boleh la nak bermanja2. Hahaha!

2) Aku ada ramai anak buah. Dah 13 orang sumenya!!Huhu..ramai kan? Paling tue pon dah 17 tahun (pompuan ni)..Kalau time balik raya penuh rumah aku..Time tu la berebut tempat tdo.



Anak buah aku:Mustaqim



Anak buah paling muda - comel kn?


3) Aku suka benda yang wangi. Tak sah kalau tak sembur perfume kalau lepas mandi. Sampai nak tdo malam pon aku sembur. Huhuhu. Sebotol kejap je guna. Aku ni tak mementingkan brand perfume. Bukan macam KROLL .Aku just gilakan barangan DASHING je.




My Dashing


4) Aku mudah dengki dalam pelajaran. Se

benarnya ia jadi pendorong untuk aku berusaha lagi gigih. Jaga2 korang sume!!


5) Aku tak suka tido dalam kelas. Tak di ajar tdo kot. Hahah!!


6)Aku tak leh study kalau bising. Tak leh nak concentrate. Aku tak leh dengar lagu kalau membaca. Nanti aku akan menyanyi bukan membaca.


7) Aku mabuk dengan cite2 korea dan jepun. Pantang ada masa luang sikit. Mulalah aku layan. Aku juga mengumpul cite2 korea dan jepun. Kalu korang nak pinjam boleh je. Aku charge 1 hari Rm1 je. Kira murah la tu. Tapi Bye, Abbas, Muzam, Syafique pon selalu je pinjam for free je!!Haha..


8) Aku sebenarnya tak suka buat keje rumah. Aku paling malas nak basuh baju,lipat baju,basuh pinggan dll. Kalu kat rumah nasib baik ada kakak tercinta. Die yang buat sume..heheheheTime kasih kak.


9) Aku ni seorang yang punctual. Btol ke?Hahaha…Aku akan cuba tepati masa melainkan ada sebab2 yang tak dapat dielakkan


10) Aku paling suka baca MASKULIN. Banyak info siot! Abbas pun selalu pinjam ngn aku. Pinjam dan tak pulang2 kan. Die dakap tido kot!!hahaha


Magazine favorite!!


11) 5 perkara aku akan buat sebelum aku kuar bilik: Check zip seluar (penting! n bahaya kalau tak tutup!!), sembur perfume, Check kunci bilik, bawa wallet (penting coz I/C) dan check handphone.


12) Aku suka menjelajah bilik kawan aku. Itu satu hobi aku. Nasib baik aku tak duduk kat KTGB. Huh..Kalau tak habis sume bilik bdk2 SKB aku jelajah.

13) Aku suka melalak (karaoke la). Tu pon kalau ada geng la. Hahaha. Sekali kena sound ngan orang sebelah.Hah!!Padan muka...So saper2 yang nak cabar vocal aku boleh la.Hahaha.


14) Aku seorang yang pengemas!!(ye ke?) Tak suka kotor2

dan berselerak / bersepah2 ni (bukan macam KROLL). Aku masuk bilik die ari tu.Terkejut!!Macam stoR!!hahaha.Jangan marah yer. Tak percaya?


15) Mak aku cakap aku ni PONGOH!! (Tau tak apa maksudnya? Tanya budak Kelantan lain la!).Ye ke? Aku sendiri tak percaya.Hahaha..Kadang2 je kot.


16) Aku suka bau2 yang pelik. Bau rokok pon aku suka walaupun aku sendiri tak merokok.hahaha..Pelik kan? Bau petrol, exzos lori pon aku on je.Aku tak tipu..Itu adalah hakikat!!


Pesanan Putera
Sesungguhnya apa yang ku katakan ini adalah ikhlas dari hati.Aku tagged DAYANA, MUZAM & KIMO

14 Panahan Arjuna:

mUTe said...

siut ko..
tu mase biler ko dtg.. skang nih dah kemas!! Habuk pon x der.. hahahaha

mUTe said...

Perlu ke state name aku pasal perfume tu?? untuk pengetahuan anda.. saya pakai brave dr silky men.. hahahahaha

mUTe said...

Anak buah ko yg paling muda memg comel giiler... nak colek boley?? Hahaha

Putera Arjuna said...

To Mute:
ye ke habuk xda!!x percaya
perlu la state nama ko!!ko kan tagged aku..hahahah
aku ingat ko guna silky for girl!!ooops
anak buah aku memang comel2 sume!!
ko tengok yg sulong lagi..huhu..cantik!!
heheheh

mUTe said...

ok la gak... hahaha

Muzam said...

dah jawab dah tag tu...
anyway, soalan 16 tu...
bau pelik macam bau kentut ngam x? ha ha

Putera Arjuna said...

To Muzam:
beres2
aku xsuka tabgged mengetagged ni

mUTe said...

tp biler mkn pelik jer, ko mesti g berak kan.. hahaha

ami said...

pongoh=xleh bersabar.. kan kan? haha aku pon xde kasih syg sorg abang..atas sume kakak.. haha nk ngorat anak sedare yg paling muda tuu..bole x? keh3

Da' daffodil D said...

patotlah anda mas(lelaki) tulin..sbb bace maskulin..agaga..suke perkataan singkap ko.. :D

muhdzahari said...

anak buah comel..

tapi bapak buahnya tak..

muahahahaa!

Putera Arjuna said...

To Da'daffodil:
"Jom singkap"
trademark tuk blog aku
hahahah

Putera Arjuna said...

To muhdzahari:
anak buah memang comel
bapak buah pon ok gak
hahaha..
ko salah taip kan yang atas tu!!

Putera Arjuna said...

To ami:
yes..anda tepat sekali.
pongoh=xleh sabar
10 markah utk anda
hahaha

Post a Comment

Panah la aku dengan kata-kata mu yang berbisa!!

 

BILA ARJUNA BERBICARA © 2008. Design By: SkinCorner