Thursday, January 22, 2009

Kenangan Terindah?

Tumpang lalu!!22 January, Khamis, 3.47 pm
Nak tanya sikit boleh tak?Korang ingat lagi tak ngan buku2 ni? hahaha.Apa? Fobia ek tengok buku ni?Nape kengkawan sume?. Kih3..Harap2 buku2 ni akan korang jadikan kenangan yang teindah ek!! Ingat tu..rujukan pada masa akan datang. Ooops..lupa la plak..Kan buku ni akan guna lagi kan utk subjek Process Control.Huhuhu..Satu lg.jgn lupa ye lecturers yg ajar kita subjek2 ni..@>--(rose for my beloved course mates)

Ingat Dr Lee, ingatlah CRE


One more time:Ingat Dr Lee ingatlah Transport..Tapi jangan lupa lak Dr Ani ek (separation) !! Jgn lah korang fobia dengan term2 distillation, extraction, leaching,humidification, absorption dan banyak lg. Ianya membawa makna penuh mendalam bila kita semua dah jd engineer nanti.Insya ALLAH (amin)..Ahakz..hahahah..

Pesanan Putera
Make the last failure as a step towards success

2 Panahan Arjuna:

ami said...

mujur dah xsentuh kimia..last dulu kat matrik..hahak

Putera Arjuna said...

hahaha..ko pon fobia ek ami...ko amik course ape ek?

Post a Comment

Panah la aku dengan kata-kata mu yang berbisa!!

 

BILA ARJUNA BERBICARA © 2008. Design By: SkinCorner