Thursday, January 22, 2009

My Beloved Coursemates ( SKB) - PART 2

Jeng Jeng Jeng!! 22 January, Khamis,12.45 am
Hai sume. Aku baru je habis discuss Process Control..Esok kan Dr Roslina nak Check!!Tetiba je aku rasa nak sambung balik cerita pasl coursemates kesayanganku. Nak tau tak? Ok jom. Kali ni kita start dengan boy la plak ek..Hehehe..jangan jeles la girlz..(*_*)

Abang hensem ni namanya Ezuan. President class aku.. Huh..macho tak? Ada org cakap muka die macam Datuk K. Korang setuju tak? Kalau tak setuju pon korang buat2 setuju la. Die ni sangat berkaliber tau..memang layak jd president. Thankz Wan atas segalanya!!

Amacam? Cun tak awek dua org ni..Ilek bro...Hehehe. Ni dua orang Sri Kandi kelas aku..Yang pakai spectacle tu namanya Ema. Yang tersengih tu plak namanya Baishatul..Si Baishatul ni kaki gelak orgnya. 24 jam ketawa je keje die..Letih aku dibuatnya.Langsung tak nampak stress muka die..Hebat siot.Petua apa die guna ek!!Ema plak ada gaya seorang cikgu.Hehehe..Btol!!Aku tak tipu. Kalu die ajar korang pasal pelajaran kconfirm korang akan faham..Thankz Ema. Ko banyak ajar aku! Peace (^_^)

Senyuman menggoda yang boleh menggugat iman! Hahaha..Ni la saudari Isha..orang paling ellegant dalam kelas aku..Hari2 pakai die pakai cantik..Macam Mak datin..Ntah2 mak datin pon kalah..Hehehe...(Isha jgn marah ek)..Apa yang penting vouge..Ok pe! Daripada selekeh tu.Huhuhu.Yang penting die org kampong aku..@>>-- (rose)

Peace!! Gadis bertudung biru n i Syafikah (Ika). Ditemani pula oleh Atikah. Ika ni orgnya sangat rajin. Rajin buat assignments, tak pernah ponteng class (attendance confirm full). Memang sume benda die rajin la kalau pasal akdemik ni..Atikah plak agak pendiam orgnya. Tapi jangan pandang sebelah mata k. Diam2 ubi berisi ok. Ok la...gud luck utk korang berdua!

Pesanan Putera
Tak habis lagi ni ok..Esok kelas kul 9 am.Nak tido dah ni..Ngantuk..Esok sambung lg ek.Hehehe..ZzZzZzzZZzzz...

5 Panahan Arjuna:

bubbye said...

yeay!!!ada gak gambar aku.baru je nak gedik2 merajuk ngn ko.haha..
(mcm banyak gmbr dari hp aku je)keh3..
erkkkk...*lari lompat pagar*

Putera Arjuna said...

shasha..ish diam la..tau2 je aku ambik dari hp ko..patut la x canntik je gambar2 ni
hahaha

bubbye said...

aku nk follow blog ko la din..
tumpang lalu yer sang arjuna..keh3

Putera Arjuna said...

di persilakan wahai puteri sanjuna..
hahahaha

adriana said...

aku nk majok!!!!!!!!!!!!!
din xsayang aku

Post a Comment

Panah la aku dengan kata-kata mu yang berbisa!!

 

BILA ARJUNA BERBICARA © 2008. Design By: SkinCorner