Saturday, February 7, 2009

Open Book Test ! Anda Suka?

Tajuk ini merupakan satu persoalan. Semester ini aku hanya ada satu subjek je yang open book test -Engineering Economy-
Jom imbau kembali sejarah open book test yang pernah SKB alami:
  1. Thermodynamics
  2. Mass Balances
  3. Energy Balances
  4. Chemical Engineering Thermodynamics
  5. Chemical Reaction Engineering
  6. Separation Process
  7. Engineering Economy
  8. Transport Process (open notes)

Tu je kot yang kita pernah alami. Kalau ada tertinggal korang tolong liskan ok!Apa perasaan anda bila lecturer bagitau yang subjek ni adalah open book test?Hurey!! atau Eeee..tak suka la aku!!
Setakat ni, aku rasa FKKKSA adalah fakulti yang paling banyak buat open book test. Apa rationalnya?
Pikir2 kan la!!!

Pesanan Putera
Open book test amat menyusahkan!!Hahaha

15 Panahan Arjuna:

bubbye said...

owh..aku suke open book.but then klu open book tu confirm2 la perlukan meja besar time exam/test.kalau tak mau je terbang buku aku time jwb soalan.sila smpai kan hasrat hati aku ni kt fkkksa yer..

Putera Arjuna said...

To Bubbye:
ko ingat aku ni calon fakulti ke?
hahahaha
tapi memang betol..meja kecik x cukup...
nak letak buku lg,pensil box lg.calculator lg,ketas jwpn lg,ketas soklan lg..
huhuhu

pening di buatnya

adriana said...

act..ak suke open book...
xtaw jawab,adela gak sumber2 nak dicedok dan digaulkan bersama teori akal yang x munasabah untuk dijadikan satu jawapan yg dirasakan ade markah tuk rumus n sdikit jalan kerje yg x pasti...haha...tapi,aku pantang biler buat test open book tapi meje sekecik zarah dimana adrenalin ku akan naik dengan mendadaknye dan aku jadi sgt stress utk jawab test dan akhirnye aku kecundang...
wargggghhh!!!!!
kesimpulan aku disini ialah aku suke open book dengan meje yang besar..sekian~

bubbye said...

senang citer kan ain.time test klu meja kecik,kite g serbu meja lecturer kt depan tu.leh bergosipan skali..haha

Putera Arjuna said...

To Bubbye:
xda keje lain..nak bergosipan je keje ko bye
ish3...
ko bergosipan la ngn prof roji..
nanti bukan bergosipan...ko yg kena brain washh!!!
Make ur self comfortable!!
hahahah

Putera Arjuna said...

To adriana:
adoiii...ain ayat ko memang bombastik kali ni..
kalah ayat2 aku.
hahaha..
apa2 pon aku setuju gak ngn ko nye idea tu..
gracias..
nanti kita mintak bye bgtau kat fakulti..
hak3
bye giler meroyan!!!

nurul izza said...

aku pun suka..tp sem ni ak lagi suka sebab untuk Kaedah Mengajar Kimia, lect ak bg take home test..lagi besh..

Putera Arjuna said...

To Nurul izza:
ko tak rasa susah ke bila open book test?
aku rasa susah la..
penat je belek2 buku..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

sangat best open book test and final exam...

malangnya aku pernah dapat sekali jer time 2nd Year...

aku pinjam 4 buah buku dari library..yg sangat tebal itu...bawa notes kelas (yg sebenarnya langsung tak berguna)...serta notes dari Internet yang aku print (sebab bila baca past years memang haram tak boleh buat)....

sangat bagus...sebab time exam aku guna 3 kerusi dan 1 meja untuk jawab paper Environmental Chemistry itu...hahaha~

tak penat pun belek buku sebenarnya sebab..tengok keyword kat index..buka page berkenaan dan salin semua..hahaha~

tapi silap lah kalau salah bawa buku..=)

Da' daffodil D said...

menjawab kepada title post anda.jawapan nye saya suka.
sekian.

Putera Arjuna said...

To Da'daffodil:
Aku dah agak dah..
ko mesti suka
hahaha
sama2

Putera Arjuna said...

To Zara:
aku pon penah open notes..
kena tulis atas 2 pieces of paper apa2 je yg kita nak tulis..
its better because tak perlu belek2 buku..

kimie said...

yo bro..wasap bro..heheh!!lama tak jumpak bro..pekabo bro....

Putera Arjuna said...

Tio Kimie:
ya bro..lama x jumpa..
habaq baik
hang?

sYukCurZ said...

yup. open book test la test paling susah skali uhuhuh...

Post a Comment

Panah la aku dengan kata-kata mu yang berbisa!!

 

BILA ARJUNA BERBICARA © 2008. Design By: SkinCorner