Friday, February 20, 2009

Kenapa TAG aku??

Ni TAG special dari Khairl Anuar. Dia budak prodigy coursemate aku:-
  1. Postkan satu gambar kenderaan yang anda sudah pandu
  2. Nyatakan berapa laju anda pernah bawak dengan kenderaan tersebut
  3. Nyatakan sebab anda memandu selaju itu
  4. Nyatakan sama ada anda pernah di saman atau tidak
  5. Tag lagi kawan-kawan lain.




Dari kiri : Arjuna dan KROLL

Paling Laju = 0 - 0 km/j la..Hahahaha..Aku naik kete kebal yang tak bergerak.Best giler..1st time tu..Hahaha..Aku tak tipu ok.
Sebab = Kete kebal tu just untuk pameran sahaja..Aku naik dekat pertunjukan payung terjun. Time tu abang ipar aku terjun..Dasyat siot...Wakakaka!!
Saman = Saman??Nanti aku PK...Setakat ni tak pernah lagi kot (lupa la Kroll)


Aku tak nak TAG sape2!!..Hahaha


Pesanan Putera
Jom pergi berperang menentang Israel

13 Panahan Arjuna:

adriana said...

sengalla ko~

dayah_blueberry said...

hahahahhaha..arJuna2

Putera Arjuna said...

To adriana:
aku memang sengal..jom ain naik kete kebal

To dayah_blueberry:
arjuna is here

adriana said...

jommmmmmmmm..asalkn ko bawak..ak on je

Da' daffodil D said...

hehehe......beshie~

bubbye said...

u have been tagged

Putera Arjuna said...

To adriana:
boleh2..asalkan ko sewa kete n isi minyak
hahahaha

To Da'daffodil:
beshie!!
kih3....arima anayad

To bubbye:
Adoiii.tagged lagi..
aku cube yg terdaya utk jawab!!

Bunga Binti Nordin said...

chett!
kalau aku kena tag.. aku letak gmbo awan terbang milik sun goku..
best weyhh...
tp cuma org yg baik2 jer naik awan terbang ni tk tembus..


hahahahha
:P

Putera Arjuna said...

To Bunga Binti Nordin:
hahaha..bunga2.
satu kerugian aku tak tagged ko
hahaha..

Irine Nadia MaRceLLo said...

huhuhu...klaka pulakk..ngee..pergi serang israel kat sana tuhhh...hu3

Putera Arjuna said...

To Irine Nadia MaRceLLo:
jom irine..kita sama2 berjuang.
ngeh3

penjenayah.merah.jambu. said...

jum perang dorang jum..
nek lamborghini mao?
:)

Putera Arjuna said...

To penjenayah merah jambu:
jom..kolah manusia yang aku cari..
punyai semangat yg berkobar kobar..
hak3
ko naik lamborghini..
aku naik awan guling song goku

Post a Comment

Panah la aku dengan kata-kata mu yang berbisa!!

 

BILA ARJUNA BERBICARA © 2008. Design By: SkinCorner