Tuesday, March 3, 2009

Wajah Baru Aku Selepas Plastic Surgery

Aku kembali lagi...Hehehe..Setelah sekian lama aku tak menulis kat blog kesayangan aku ni..Al maklum la sibuk teramat sangat..Lagipun internet kat bilik buat hal la plak..Putus2 je..Nak update pon tak boleh..Tapi tak apa..Ada hikmat di sebaliknya.Hehehe..Adoooiii!!

Tapi aku kembali dengan wajah baru k..Aku rasa wajah aku yang baru ni lebih sistematik (may be)..Hahaha..Betol tak? Tapi tak tau la korang suka ke tak..Taste org kan berbeda2 katakan. Aku dalam process nak update balik data2 yg hilang ni. So mana2 blog kengkawan yang tak tersenarai lagi dalam list ni, jgn kecik ati ye..Aku akan cuba secepat mungkin tuk list kan blog korang yang tercinta tu...Just tell me ok..Maaf di pinta..Hehehe..

Ku tinggal kan korang semua dgn kata2 keramat yang menjadi pegangan hidup ku selama ini..kalau rasa nak jadikan ia sebagai pegangan hidup anda..dipersilakan..Luv u all ( rose fo u all @>--)
  1. No Pain No Gain
  2. Make the last failure as as step towards success

6 Panahan Arjuna:

baSIkaL_iDamaN said...

uiksz?
basikal yang idaman?
wahahahaa..
xmenarik tapi tertarik..
:P

Putera Arjuna said...

To basikal_idaman:
Wahahahaha..
jgn marah ye bro..
aku x tau nama ko..
terpaksa aku letak nama tu..
tertarik?hahaha

Anonymous said...

plastic surgery..
tak baik punya..

cathenclox said...

muka plastik nih..jap2..kita test pastic surgery dia jap..cube ketawa berdekah2..cepat! kalo rase sakit,konfem betui ko wat surgery..miahaha btw,boleh tahan kelawaan nye template ni..

Putera Arjuna said...

To cathenclox:
Miahahaha..
makaceh..nanti aku belanja ko makan coz puji blog aku cantik
hehehe..
puji lagi puji lagi..
sampai kembang hidung aku
wakakaka

baSIkaL_iDamaN said...

waahhahaa..
daku pown baru perasan bahawa my detail xtulis name sebenarku..
wahahhaa..
tapi bagsoh gak..
biarkan la ia menjadi misteri...
:)

Post a Comment

Panah la aku dengan kata-kata mu yang berbisa!!

 

BILA ARJUNA BERBICARA © 2008. Design By: SkinCorner