Saturday, April 25, 2009

SEKOLAHKU RUMAHKU!RUMAHKU SYURGAKU!

"TUNTUTLAH ILMU HINGGA KE LIANG LAHAD"

Sedar tak sedar aku sudah berusia 21 tahun. Sungguh cepat masa berlalu. Sungguh cepat ku meniti waktu2 yang berputaran. Saja ku mengimbau latar belakang pendidikan dari kecil hingga sekarang dalam memantapkan ilmu di dada. Moga ku tak lupa diri dan terus gigih menimba ilmu sehingga ke titisan terakhir.Berjuang dan terus berjuang!

*****************************************************************************************
********(^_^) (*_*) (^_^)********


Nama Sekolah: Sekolah Kebangsaan Panggong
Lokasi: Pasir Puteh, Kelantan
Pra Sekolah ->Darjah 1 - Darjah 6



Nama Sekolah: Sekolah Menengah Kebangsaan Kamil
Lokasi: Pasir Puteh, Kelantan
Tingkatan 1 ->Tingkatan 3



Nama Sekolah: Maktab Rendah Bitara Pengkalan Chepa (MRSM PC)
Lokasi: Pengkalan Chepa, Kelantan
Tingkatan 4 -> Tingkatan 5



Nama Institusi: Universiti Teknologi Malaysia (UTM)
Lokasi: Skudai, Johor
Tahun 1 -> Now

Ke manakah arah tujuku selepas ini?Akan ku tentukan nanti!

********AKU SAYANG SEKOLAH KU********
********SEKOLAHKU RUMAH KU********

Sekian Terima Kasih


40 Panahan Arjuna:

cathenclox said...

mmbe aku ade sekolah kat kamil..tp bukan skola kamil tuk gurl je ke? jeng3..~ ke aku salah dgr nih..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

owh..baru 21?

muda yg amat..seb baek aku baru nak 22...

hahahaha~

I am Karl said...

hye

juz drop by

hahaaaaa

21? sama la.. aku pnh g mrsm pctu ms 2005 tuk final bahas b.m.. aku dulu mrsm jasin

Putera Arjuna said...

To cathenclox:
Mana ko dengar sekolah tu utk gurlz je?
ish3..berlambak je boys kat sana.
kalau sek men sains pasir puteh baru la gurlz sume..

To Zara:
yes..aku mude tang tang lagi..(nada bangga!)
ada kah anda jeles anda lebih tua.
Hehehehe

To Karl:
Owh..ko budak bahas la.
join minggu bahasa kan?
thankz for da comment

d_ya said...

eh2..
kte sme skol ke?
ak mrsm pc dlu..klas A.
ko dak klas ne eh??=p
lalalalala~~~

Putera Arjuna said...

To dya serra:
ko mrsm pc ke?
xpenah jumpa pon..
aku kelas mana ek?lupa la..(nada geram!)

mau je aku tumbuk ko!!
dushum2!!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

setahun jer ye?

aku masih 21 lagi btw..

huhuhu~

muda dan kacak!

yeay!!

Putera Arjuna said...

To Zara:
hahahaha...
eh..sama la kita..
aku pon muda dan kacak jugak
yeay!!!

Princess Liyana said...

cantik kan pintu gerbang UTM..hahaha;)

Putera Arjuna said...

To princess liyana:
hmmm cantik..
sayang UTM

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehe~

betul!

yeay!!

err..napa ko tak makan kat Meranti dengan Bye and the gang?lalalla~

Putera Arjuna said...

To zara:
bye n the geng?
sapa geng die?
diorng kaki library..aku tidak!!!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

ramai2 gila tadi..
hampeh punya Mute..
aku tegur tak dengar..
mentang2 dikelilingi perempuan..

Bye dgn Abas..

Dayana dengan sapa eks? pompuan lah tapi..haha~

Putera Arjuna said...

owh....

biasa latu..diorg study grup kat psz..
aku kat bilik je..ngan kimi

ntah..tetiba je aku rasa xleh study kat library!

A t i Q a h said...

MRSM Pengkalan Chepa ya? Saya mungkin akan ke sana sikit hari lagi lepas habis belajar ni. :)

d_ya said...

aih..nape nk tumbuk2 aku ni..
seb bek smpat ngelak.=p

Putera Arjuna said...

tO aTIQAH:
buat apa p mrsm pc?

to Dya serra:
gler hebat..
flying kid la plak!!

penjenayah.merah.jambu. said...

all the best!
jawab sungguh2 ok!
:)

Putera Arjuna said...

To penjenayah merah jambu:
makaceh..sayang ko!!
hik2

devilboy77 said...

waduhwaduh.... emangnya kamu punya semangat ya kayak orgnya berfalsafah gitu.... ya mudah mudah an kamu bisa aja berjaya nti.... trus maju ya arjuna....^^

Putera Arjuna said...

To devilboy77:
Thank u bro!
kamu pon terus maju ya!

dayah_blueberry said...

Cume nak ckap tahniah kat arJuna aka udin..
pOSt ini berJaya mndapat smbutan yg amat (kuasa 100)..
heheh~

Putera Arjuna said...

To ida:
perlu ke?
hahahaha...
makaceh la

muhdzahari said...

waa..mrsm pc..

*bajet ex mara pc..ha ha

Putera Arjuna said...

To zahari:
aku bngga jadi ex mara pc!
anda jeles kah?

muhdzahari said...

tidak sekelumit pun aku menjelesi kau sebagai ex mara pc..
ha ha..

err..kerana aku selayaknya disana (kt) huhu..

Putera Arjuna said...

To zahari:
mesti ko bangga gak jd x mrsm kt.
mana2 pon sama..yg penting anak mara!

Princess Liyana said...

syg UTM jgak..huhu

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOOOOOO

org kelantey erkk.. hehe

betul ku pun sama windu seyh sek.. BEST BANGGAT!!

(^_^)

Putera Arjuna said...

To Princess Liyana:
Hmm..aku pon sayang UTM gak..


To Mr Syazwan Fuuuyooo:
ya..aku teruna kelate...

aku rindu bangat sek lama ku..
bnyak kenangan!

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOOOO
demo rindu sek demo
kawey pun sama lorh
hehehehehe
(try2 ckp kelantey)

Putera Arjuna said...

To Mr Syzwan:
wan..demo kecek kelate ke tu?
pelik je bunyi...
kakakakah2

mr.syazwan said...
This comment has been removed by the author.
Putera Arjuna said...

To Mr Sayzwan:
Wan..nape rwmove comment?

mr.syazwan said...

huhu

ps:sori2 ada slh masa nk post td tu yg delete tu
nge3.. sori erk senyum sikit.. hehehe

owhhh buruk erk ku kacek kelanta..

looo baru nk belajar kecek..

ermmm xpe lerr.. huhu

mOhD^.^rAz said...

SMK Kamil..
ada kenangan d skolah tue masa darjah 6..
huhuhu..

Putera Arjuna said...

To mOhD^.^raZ:
owh..ye ker?
biasalah tu kecik2..
ko sek situ ke dulu?

mOhD^.^rAz said...

mesti la tak..
hehe..

Putera Arjuna said...

To mOhd^.^raz:
habis tu apa kenangan hang kat smk kamil bro?

gua ingat hang sekolah kat sana?

ke hang buat practikel kat sana?

sherlina karina said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Post a Comment

Panah la aku dengan kata-kata mu yang berbisa!!

 

BILA ARJUNA BERBICARA © 2008. Design By: SkinCorner